Jeg vågnede pludseligt, ved at det bankede på døren. Det var Gustav der ville vide noget om den kommende afrejse. Jeg var ret fortumlet efter oplevelserne dagen før og øllet, samt vinen. Jeg gik nedenunder lidt og alle var i gang med at pakke da jeg kom op. Godt en time før taxaen skulle komme, var vi klar - bortset fra Gustav, der havde lidt ekstra at tage sig til. Karl gik ned i forhallen og fik kaffe.

Taxaen ankom kl. 8 og vi blev kørt til Schiphol gennem Amsterdams stille morgentrafik. Solen var netop ved at stå op.

Ankommet til lufthavnen gik vi gennem tjek-in. Gustav måtte gå ud af køen, hvilket medførte lidt kaos. Men til sidst var vi igen samlet og havde afleveret kufferterne og klar til told. Anne og jeg blev begge visiteret, mens ungerne gik fri denne gang.

Videre til gaten, hvor vi delte os op og aftalte at mødes kl. 9:30. Anne og jeg gik for os selv og ungerne hver til sit. Karl brugte de sidste Euro på en sandwich.

Kl. 9:30 gik vi samlet til gaten. Der var ikke så mange der skulle med, så det gik meget nemt. Vi sad som de forreste i flyet på række 6. Vejret var klart og stille. Det tog en evighed for flyet at taxie ud til start, da lufthavnen var enorm.

Endelig kom vi dog afsted og alt gik efter planen, hvilket vi kunne følge på de små fladskærme i kabinen, som viste kort og aktuel højde, hastighed o.m.a.

Vi landende i Billund, hvor vi kunne konstatere, at der lå et tyndt lag sne. Der var frostgrader og vindstille. Vi hentede vores kufferter. Betalte kr. 540,- for parkering og kørte derefter hjemad mod Assentoft. Der var stærk trafik på vejene - angiveligt "store hjemrejsedag".

Hjemme lavede Anne spaghetti og pølser/kødsovs til drengene og jeg gjorde klar til pizza, da det var fredag.

Alle var glade.