En dag med stille vejr og overskyet. Endnu en gang spiste vi morgenmad fra kiosken og glædede os over, at vi tilsvarende endnu en gang sparede penge på at gå uden om hotellets morgenmad. Altid en dyr oplevelse, som sandsynligvis skal kompensere for de forholdsvis lave værelsespriser.

Tiggere findes i mange former og farverVi tog afsted kl. 11.00 med kurs mod HMS Belfast og BFI IMAX. Tog toget og stod af på London Bridge St. Herfra gik vi gennem Churchill Square Shopping Centre, hvor vi genså den imponerende jernskulptur af et skib.

HMS BelfastDerefter videre til HMS Belfast. HMS Belfast er angiveligt en af de mest effektive store letarmerede cruisere, der nogensinde er bygget - og er nu det eneste overlevende skib af den type, som har været aktiv under Anden Verdenskrig. Skibet var aktivt i 32 år, og spillede en vigtig rolle i både Anden Verdenskrig og Korea Krigen samt i fredsbevarende operationer i 1950erne og 1960erne. Skibet blev reddet fra ophugning i 1971 og blev indlemmet som en del af Imperial War Museum.
Vi havde forudbestilt billetterne hjemmefra, så det gik nemt med at komme ind. Der var nu heller ikke så mange mennesker på skibet, og det var rart at kunne gå stille og roligt rundt i eget tempo. Ikke mindst Gustav var meget optaget af skibet - herunder naturligvis kanonerne.

I'm the King of LondonEfter ca. 1,5 time forlod vi skibet og gik langs Themsen mod IMAX, så langt det var muligt. Der var blå himmel med skyer og mange mennesker. Generelt var der langt mere tryk på byen, end hvad vi havde oplevet i vinterferien. Ole og børnene fik en is ved London Bridge. Vi passerede en del markeder bl.a. Jubilee, og gik gennem et kvarter, hvor der blev lagret kolossale mængder af vin. Uden de store sværdslag nåede vi IMAX. Her var der til gengæld rigtig mange mennesker - men igen en fordel at have biletterne med hjemmefra.Popcorn og cola var rigtig dyrt, så vi indkøbte et lille sæt til ungerne (ikke til Gustavs tilfredshed skal siges) og intet til os selv.

Admiralens stolFilmen: Transformers: Dark of the Moon - startede kl. 14:30 og varede ikke mindre end 2½ time under maksimalt bulder og brag i fuld 3D.

Jeg må indrømme, at den største fornøjelse ved filmen - udover at det stadig er spændende og nyt for mig at se 3D - var at se børnenes optagethed af samme....

Da filmen var færdig gik vi tilbage til Themsen og spiste på en italiensk restaurant: Gourmet Pizza på Upper Ground, Gabriels Wharf, hvor vi kunne sidde udenfor og nyde livet ved floden.

Efter 4 hvidløgsbrød, 3 pizzaer, en pastaret til Gustav samt øl, sodavand, is, cheesecake og cappuccino for 92,30 pund gik vi til en nærliggende station og tog toget hjem.