Efter vi havde gået lidt i Scarborough endte vi på en gågade lidt over havet. Den var fyldt med butikker (cirka 5 spille haller/kasinoer).  I England var der mange spændende butikker

Vi kunne jo ikke undgå at prøve et par af de steder. Det blev selvfølgelig den klassiske "bamse automat" vi valgte. Det kostede 2p per tur (2 kroner). Det var jo ikke så meget, men det endte nu op i nogen lidt høje priser til sidst. Efterhånden var det ikke gevindsten men mest bare at vinde noget. Ingen kunne rigtig fange noget indtil at Karl fik fat i en "meercats" hoved, og trukket den hen til gevinst hullet.

Vi gik lidt videre glade over gevinsten da vi så et slags spøgelsehus. "Det ser da sjovt ud" synes nogen, mens den anden halvdel var lidt modvillige. Det gik så til børnemagten og vi gik videre. Lige ved siden af lå der en "simulator". På en skærm kunne vi se nogen der var fuldt igang med en mine express. Det blev så vores tur (jeg var lidt modvillig men jeg var den eneste af 4 så det blev til at vi skulle prøve). Vi valgte en "aqua ride" tror jeg, men ham der arbejdede der insisterede på en "space ride". Det gik så op for os at det var en (virtual selvfølgelig) rutsjebane placeret i rummet.

Den del af familien (mor) der havde insisteret mest var nu ikke så sikker længere. Men efter turen havde det jo egentlig været sjovt! men nu skulle vi også hjem. Vi kom forbi hele TO spøg og skæmt butikker en lille og støvet en, og en med et kranie i vinduet! begge to lukkede...selvfølgelig. Vi oplevede nogle få mærkelige, sjove og uhyggelige butikker på vejen hjem. MEN DET ORKER JEG IKKE AT FORTÆLLE OM LIGE NU!