Et selskab i middagstunden på en plads mellem biler
Anne og jeg ankom til Bari i går.
Da vi stod ud af flyveren, blev vi ramt af massiv varme. Det er virkeligt varmt hernede - 30 grader i dag og det stiger de kommende dage mod 37.
 
Ingen af os er ret gode til høje temperaturer, men vi havde alligevel valgt at besøge byen, mens det normalt er den varmeste tid på året.
Der bor trods alt mennesker hernede og selvfølgelig, kan vi så også være her.
 
Ved at følge nogle enkle principper om at inddele dagen i blokke og derudover acceptere, at være en del på værelset, så er det hidtil gået ganske fortrinligt.
 
Vi står op omkring kl.06:00 drikker kaffe på vores balkon, der på det tidspunkt ligger i skygge. Senere går vi ned og køber morgenmad og så er resten af formiddagen afsat til at se byen. Omkring ved middagstid spiser vi frokost. Kl 14 skal vi gerne være hjemme på værelset, som vi først forlader igen omkring kl. 19-20 stykker.
 
"Barineserne" lever efter en tilsvarende plan, men kan dog tåle til lidt mere end os to nordboere. Så forretningerne og restauranterne er åbne tidligt og sent. Til middag lukker det hele undtagen restauranterne, som først lukker ned omkring kl. 14-15 stykker. Der er dog masser af undtagelser fra dette.
 
Her følger lidt billeder hernede fra, der både viser, hvordan italienerne fordriver tiden hernede i middagstunden og eftermiddagsolen.
 
Derudover besidder italienerne også et enormt mod,eller også er det bare inkompetence og dumhed?
Jeg ved det ikke. Jeg har i hvert fald ikke modet til at sætte mig op i den kran, der er monteret på en lille varevogn/lastbil.