Den sidste dag er der egentlig ikke så meget at fortælle om. Vi kørte med taxa til Stansted og chaufføren fortalte bl.a., at byen altid var meget aktiv, når de studerende var der. Ellers er den ganske stille.

Indbyggertallet er på ca. 125.000. Der er ca. 50 tusinde studerende på universitetet. De har ikke semestre, men trimestre. Hvert af disse strækker sig over ca. 2 måneder. Således er der 3 perioder af to måneder, hvor byens indbyggertal eksploderer. Så det giver mening, at det er meget aktive perioder i byen.

Hjemturen gik nogenlunde planmæssigt - dog med en lille forsinkelse på ca. 40 min. Hjemkommet stod den på den obligatoriske pasta med tomatsovs. Gustav tog direkte til Århus fra Tirstrup og Anne og jeg delte os op og "landede mentalt", hver for sig. Vi var bare trætte.

Turen var en kæmpe oplevelse for mig. At jeg også blev 60 fyldte ikke så meget i mine tanker, men jeg må sige, at jeg var imponeret over alle de hilsener og fine gaver der også tilstrømmede mig på turen. Og hjemkommet havde mine kolleger betænkt mig med de fineste vine og en speciel gin. Selv min bank havde sendt mig et par gode flasker. Lægger jeg så en Jack Daniels fra mine svigerforældre til, er jeg godt dækket ind i den kommende periode af 1 kl. drikkevarer. Gustav har en t-shirt på vej til mig, med et personligt tryk og jeg har en taske fuld af det nyeste Rasperry Pi udstyr.

Alt dette og så mine venner, kolleger, familie og naturligvis især Karl, Gustav og Anne/Sally må gøre mig til verdens heldigste og lykkeligste mand. :)

Se en lille sammenfatning af turen i billeder og video

Tak!