Home Billeje Avis

Avis

Avis er et af de helt store selskaber, når det kommer til udlejning af biler.

Vi har brugt dem 2 gange i England og har været rimeligt tilfredse med dem.

Den seneste oplevelse ville vi dog gerne have været foruden.

D. 25/9 2010 afleverede vi vores lejede bil i Edinburgh lufthavn. Vi havde været i en anden del af Skotland og skulle nu opholde os de næste  to dage i Edinburgh by, før vi skulle hjem.

Da vi afleverede bilen, glemte vi uheldigvis vores medbragte GPS, der var monteret i den. Vi sad allerede i en lufthavnsbus, da jeg opdagede det. Jeg ringede dog straks til AVIS. Efter en uendelig lang ventetid, kom jeg endelig igennem til en medarbejder, der noterede mit lejenummer og registrerede mit problem, så jeg kunne afhente GPSen hos AVIS i lufthavnen, når vi skulle flyve to dage senere.

Som sagt, så gjort. I god tid før vores flyafgang stod vi - far, mor og to børn - hos AVIS og ventede på at få GPSen. AVIS medarbejderen i skranken havde sagt, at der ville gå et øjeblik.

En halv time senere rykkede jeg, da vi efterhånden skulle til at tjekke ind på vores fly. Der ville kun gå et øjeblik, sagde hun. Endnu et kvarter senere, efter altså ialt 3 kvarters venten, måtte vi gå ned til lufthavnen for ikke at komme for sent til vores flyafgang!

Da jeg kom tilbage til Danmark, ringede jeg til AVIS DK, som kontaktede AVIS UK via intern post/mail. "Jeg  ville høre nærmere", fik jeg at vide. Der skete dog ikke noget. Jeg ringede selv til AVIS DK ca. 5-6 gange og rykkede for svar over de næste 14 dage - helt uden succes?

Til sidst ringede jeg - i øvrigt efter anbefaling fra en Dansk AVIS medabejder - direkte til AVIS i Edinburgh. Efter en del omstillinger kom jeg endelig igennem.

Den lokale medarbejder kendte for det første intet til de forespørgsler der var blevet sendt fra Danmark? Dernæst havde han - selv om han efter eget udsagn godt kendte til "sagen" - ikke fundet nogen GPS i vores bil!

Da jeg derefter sagde, at så handlede det jo om tyveri, ændrede han pludselig holdning. Efter en del "please wait", o.s.v. dukkede min GPS mirakuløst op? Så var vi da i det mindste kommet så langt!

Jeg spurgte så, om han ville sende den til mig - jeg ville gerne dække omkostningerne. Det ville han ikke. Jeg skulle selv foranstalte, at der blev fremsendt en boblekuvert med returadresse og returporto påklæbet. Det indvilgede jeg i uden at vide, hvad jeg gik ind til.

Det viste sig nemlig at være en fuldstændig umulig opgave. Jeg har talt med GLS, UPS, DB Schenker o.a. Ingen af dem har en service, der kan løse problemet. GLS har, men det forudsætter, at jeg har et kreditkort der er oprettet i England.

Jeg har efterfølgende talt med AVIS om problemet. En dansk kundemedarbejder fortalte mig, at de ikke vil returnere ting, da de bliver erstatningsansvarlige, hvis pakkerne bliver væk.

Det problem kan jeg godt følge dem i. MEN - jeg har været udsat for en rent ud sagt svinsk og stærkt betænkelig behandling i og med at jeg for det første har stået og ventet i 3 kvarter på en medarbejder, der tilsyneladende kunne se en fordel i at trække tiden ud.

Jeg har desuden forsøgt at komme i kontakt med AVIS utallige gange, uden at kunne få et klart svar.

Det kan på ingen måde forsvares af AVIS med, at man er erstatningsansvarlig. Det kan kun forklares på en måde - at man ikke har styr på sine medarbejderes håndtering af glemte sager i organistationen.

Med den behandling vi er blevet udsat for, burde AVIS betragte sig selv, som den service virksomhed de gerne vil give indtryk af at være og straks afhjælpe det problem, som deres organisation burde have klaret på 2 minutter, da vi ankom for at afhente det glemte.


Opdateret d. 28. maj 2012

Efter uhyrlige tovtrækkerier, lykkedes det til sidst at få den nordiske del af Avis til at tage ansvar. De erstattede vores GPS, ved at lave en bankoverførsel, undskyldte og så er den sag jo lukket.

Mit råd til andre i fremtiden er: Lad være med at glemme noget i en lejet bil. :)

Last Updated (Saturday, 26 May 2012 08:43)

 
Nyt fra nær og fjern