Home 2013 - London - Paris Copenhagen

2013 - Sommerferie

Årets rejse var svær at få aftalt på plads. Der måtte en anden storby til end London. Selv om byen stadig rummer oplevelser, vi gerne vil have sammen med ungerne, mens de stadig gider at være sammen med os, satte vi alligevel fokus på Paris.

Desværre er Paris ikke så enkel at flyve til for os Midtjyder, så det endte med at være en langvarig og ganske frustrerende øvelse med utallige kombinationer af alt fra kør-selv til kombinationer af tog, bus og fly.

Det lige indtil en af ungerne foreslog at vi tog den normale flyvetur til London og derefter videre til Paris. Først blev det afvist. Men senere blev ideen dog genoptaget og endte med at skabe rammerne for vores tur.

Turen går i al sin enkelhed ud på, at vi som sagt flyver til London. Der opholder vi os 3-4 dage, indtil vi tager hurtigtoget under den Engelske Kanal mellem London og Paris. Vi opholder os derefter i Paris i ca. 3 dage, indtil vi flyver med SAS til København. Her står det i skrivende stund stadig åbent om vi flyver direkte hjem til Tirstrup, eller om vi lige snupper en aften i Tivoli først.

Vi har bestilt IMAX biografbilletter til ungerne, samt ture i London Eye og Eiffeltårnet.

Title Filter     Display # 
# Article Title Author Hits
1 Hvor går turen hen? Administrator 446
2 3 - juli - Afrejse - Tirstrup - Stansted Administrator 411
3 4. juli - Duekvinden Administrator 457
4 4. juli - Centrum Administrator 428
5 5. juli - National History Museeum Administrator 438
6 6. juli - BFI Imax og London Eye Administrator 391
 
Nyt fra nær og fjern