Home 2011 - London - Storbyliv - nu med børn

London - Sommer 2011 - Storbyliv

Anne og jeg tog en udvidet weekend i London i februar måned. Det var så god en oplevelse, at vi senere besluttede, at ungerne også skulle se den fantastiske by.

London er en af Europas største byer, og alene derfor har den også så meget at tilbyde. Derudover er vores kultur nært sammenflettet med englændernes og sproget er ikke den store hindring.Udrejse fra Tirstrup med Ryanair

Vi researchede for at finde ting, der kunne være interessante for 13-årige drenge.

Snart viste det sig, at man i forbindelse med den sidste Harry Potter film, ville lave en stor event på Trafalgar Square. Så var datoerne allerede lagt fast.
Andre ting vi skulle se, var Storbritaniens største biograf IMAX. HMS Belfast fangede Gustavs interesse, da det jo handler om krigsmateriel. Begge ungerne ville se de tamme egern i Sct. Jame's Park og gerne London Eye. Derudover var jeg blevet tippet om Science og Natural History Museum, som begger er gratis at besøge. Speakers Corner skulle også besøges - specielt Karl er interesseret i politik og debat i det hele taget.
Ungerne skulle også besøge en af deres internetvenner - Jordon - som bor i en by ca. 50 km. syd fra London.
Personligt havde jeg et godt øje til et par bogbutikker, som jeg gerne ville se - bl.a. Europas største, som også ligger lige ved Trafalgar Square.
Hotellerne blev booket - et i OL-byen Excel, hvor vi skulle bo i 6 dage og Radisson i Stansted, der skulle bruges som afsæt for den dræbende tidlige morgenflyvetur, når turen igen gik hjemad. Oystercards til tog og busser blev købt. Ligeledes bookede vi billetter til Transformers i IMAX og HMS Belfast på forhånd.
Restaurantbesøg er en naturlig del af vores ferier, så det lagde vi også løse planer for. Bl.a. planlagde vi, at vi ville besøge en af Gordon Ramsey's mange restauranter. Så kunne vi selv få syn og smag for, om han selv kan leve op til sin egen hårde og kritiske sans.

Det skulle vise sig at blive en fantastisk tur med rigtigt mange gode oplevelser, noget man kan læse mere i detaljer om i vores blog/dagbøger herunder.

Title Filter     Display # 
# Article Title Author Hits
1 Onsdag 6/7-11: Afrejse og ankomst Anne Mose 2415
2 Torsdag 7/7-11: Den store Harry Potter dag Anne Mose 1338
3 Fredag 8/7-11 - Statuer, boghandlere og en mexicansk svensker Ole Mose 1616
4 Lørdag 9/7-11: Jordon Anne Mose 1294
5 Søndag d. 10/7-11: Debat, videnskab og en skæv kineser Ole Mose 1511
6 GUSTAV i London Gustav Mose 1452
7 Mandag 11/7-11 - Krig Anne Mose 1359
8 KARL i London Karl Mose 1476
9 Tirsdag 12/7: Afrejse fra London Anne Mose 1408
10 Onsdag 13/7-11: Afrejse og hjemkomst Anne Mose 1336
11 Downing Street no. 11 Ole Mose 1283
 
Nyt fra nær og fjern